Samen werken we aan een topresultaat

Design partner voor marketeers.

Ben je (zelfstandig) marketeer of communicatie specialist en heb je regelmatig ondersteuning nodig van een ervaren designer voor ontwerp- en DTP werkzaamheden? Een design partner die snel kan schakelen en een strategie, campagne, concept of identiteit kan vertalen naar doeltreffende middelen, zowel in print als online.

Onze gezamenlijke expertises zorgen voor een doordacht en strategisch ontwerp. Spreekt dit je aan? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een kennismaking.
 

Zomaar een greep uit de vragen en opdrachten die marcom specialisten mij voorleggen.

Heb je ook regelmatig deze vragen?
Neem dan nu contact met mij op.

Bel of mail mij voor een afspraak

Samen gaan we aan de slag!

Brochures & folders

Product leaflets & factsheets

Advertenties & posters

Social media visuals

Promotie & beurzen

Powerpointpresentaties

De voordelen van onze samenwerking.

Een ervaren grafisch ontwerper

Na een gedegen grafische opleiding en een jarenlang dienstverband bij meerdere gerenommeerde bureaus, ben ik in 2008 gestart als zelfstandig ontwerper. Ik werk - en heb gewerkt - voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Korte lijnen met de ontwerper

Ik hou van een no-nonsense aanpak en korte lijnen. Je werkt daarom rechtstreeks samen met mij. Door het weglaten van onnodige tussenlagen zal er minder ruis ontstaan, kan er sneller worden geschakeld en zal het eindresultaat beter zijn.

Design van print- én digital media

Als ervaren allround designer ontwerp ik off- en online communicatiemiddelen. Waar nodig werk ik samen met specialisten op het gebied van copy, fotografie, drukwerk, webdevelopment en online marketing. Samen zorgen we voor een nog beter resultaat.

Heldere tarieven en planning

Ik werk en denk kostenefficiënt. Een goede briefing van jouw kant zorgt ervoor dat ik een heldere planning en kostenoverzicht kan maken. Waar mogelijk doe ik dit voor de start van een project. Dit geeft duidelijkheid en voorkomt verrassingen achteraf.